Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; | Συνδεθείτε
Img 3

Καινοτομία

Η WINNER BATTERY ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες που εξυπηρετούν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε κάθε τομέα όπως ...

Δείτε περισσότερα

Σύστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων

Το Σύστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων της WINNER BATTERY αντικατοπτρίζει τη διευρυμένη διακλαδική εμπειρογνωμοσύνη και τεχνογνωσία μας για την παροχή συμβουλευτικής και εξατομικευμένα σχεδιασμένων ολοκληρωμένων λύσεων για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης αποθήκευσης και διανομής ενέργειας.

Δείτε περισσότερα

Πελατολόγιο

Στην WINNER BATTERY δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους και τους βοηθάμε να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής τους. Με γραφεία και συνεργάτες σε σχεδόν όλες τις ηπείρους, είμαστε υπερήφανοι ότι συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πλέον εκτιμώμενες εταιρείες στον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Περιπτωσιολογικές Μελέτες

Για σχεδόν 20 χρόνια, η WINNER BATTERY προσφέρει περισσότερες από 85 εφαρμογές ενέργειας στους τομείς των Συσσωρευτών Εκκίνησης, των Στατικών Συσσωρευτές, της Αποθήκευσης Ενέργειας και της Κινητήριας Ενέργειας, μέσω μιας ποικιλίας τεχνολογιών συσσωρευτών. Στο κεφάλαιο αυτό παρουσιάζεται ένα ενδεικτικό σύνολο μελετών περιπτώσεων για να αποτυπώσουν την εκτεταμένη τεχνογνωσία και εξειδίκευσή μας να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη στον χώρο της ενέργειας.

Δείτε περισσότερα

Νέα

Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας αίθουσα ειδήσεων για να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες ιστορίες σχετικά με τη ΝΙΚΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ και τα προϊόντα της!

Δείτε περισσότερα

Δίκτυο Συνεργατών

Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, είτε μέσω ιδιόκτητων θυγατρικών ή εξειδικευμένων συνδεόμενων συνεργατών, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας σε ενέργεια οπουδήποτε στον κόσμο.

Δείτε περισσότερα