Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε
Img Newslist
Img 4

Το σήμα

Η WINNER BATTERY είναι ηγετική εταιρεία στον κόσμο στους συσσωρευτές, προσφέροντας περισσότερες από 85 εφαρμογές ενέργειας στους τομείς των Ηλιακών Συσσωρευτών, Στατικών Συσσωρευτών, Συσσωρευτών Εκκίνησης και Κινητήριας Ενέργειας μέσω μιας ποικιλίας τεχνολογιών συσσωρευτών, όπως οι GEL, AGM (Απορροφώμενου Ηλεκτρολύτη με Ύφασμα Υαλονημάτων), FLA, Μόλυβδου Οξέος, Συσσωρευτών χωρίς Ανάγκη Συντήρησης, με τη χρήση τύπων μολύβδου οξέος βιομηχανικού προτύπου, όπως OPzV, OPzS και PbC.

 

Δείτε περισσότερα

Οι Άνθρωποί μας

Οι Άνθρωποί μας αποτελούν τον πυρήνα της WINNER BATTERY και το πλέον πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο. Πλήρως εναρμονισμένοι με την εταιρική φιλοσοφία μας που συνδυάζει τη νοοτροπίας νίκης με την υπεροχή, την ακεραιότητα, την υπευθυνότητα και την ομαδική εργασία, οι άνθρωποί μας διασφαλίζουν...

Δείτε περισσότερα

Αειφόρος Ανάπτυξη

Η WINNER BATTERY είναι πολλά περισσότερα από μια εταιρεία συσσωρευτών!

Η WINNER BATTERY ενσωματώνει ένα ολόκληρο σύνολο αξιών, οι οποίες είναι ζωτικές για ένα βιώσιμο μέλλον στο πλαίσιο ενός βιώσιμου οικοσυστήματος, καθώς η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την αποδεδειγμένη προστασία του περιβάλλοντος, την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και τη συνολική ανάπτυξη της κοινωνίας.

Δείτε περισσότερα