Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε
Img 3
Img 4

Η WINNER BATTERY είναι ηγετική εταιρεία στον κόσμο στους συσσωρευτές, προσφέροντας περισσότερες από 85 εφαρμογές ενέργειας στους τομείς των Ηλιακών Συσσωρευτών, Συσσωρευτών Mόνιμης Παροχής Ενέργειας, Συσσωρευτών Εκκίνησης και Ηλεκτροκίνητης Έλξεως μέσω μιας ποικιλίας τεχνολογιών συσσωρευτών, όπως οι GEL, AGM (Απορροφώμενου Ηλεκτρολύτη σε Ύφασμα Υαλονημάτων), FLA, Μόλυβδου Οξέος, Συσσωρευτών χωρίς Ανάγκη Συντήρησης, με τη χρήση τύπων μολύβδου οξέος βιομηχανικού προτύπου, όπως OPzV, OPzS και PbC, ενσωματώνοντας τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις σε κάθε τομέα.

Η εταιρεία WINNER BATTERY ιδρύθηκε από έναν πρωτοπόρο ευρωπαϊκό όμιλο εταιρειών, ο οποίος εξειδικευόταν σε λύσεις αποθήκευσης και διανομής ενέργειας και σήμερα η σειρά των προϊόντων της αποτελείται από περισσότερους από 1.500 κωδικούς προϊόντων σε 38 σειρές προϊόντων.

Μέσω των εταιρειών WINNER BATTERY (UK) Ltd. με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία και WINNER BATTERIEN GmbH με έδρα στη Γερμανία και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, η WINNER BATTERY έχει επί του παρόντος παρουσία σε περισσότερες από 36 χώρες σε 5 ηπείρους.

Η WINNER BATTERY αποτελείται από μια ομάδα εξόχως εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων συσσωρευτών με διευρυμένες τεχνικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία σε έργα κάθε μεγέθους, ικανών να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη από τον σχεδιασμό της αποθήκευσης ενέργειας και την προμήθεια εξειδικευμένων συσσωρευτών έως ετοιμοπαράδοτες λύσεις για κάθε τομέα.

Η WINNER BATTERY τόσο ως εταιρεία όσο και ως επιχειρηματικός εταίρος είναι γνωστή για την ανώτερη ποιότητα και την ασύγκριτη αξιοπιστία, που πηγάζει από το «Σύστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων», μοναδικό σύστημα ποιότητας, με το οποίο ανταποκρίνεται και ξεπερνάει οποιαδήποτε πρόκληση αναφορικά με την αποθήκευση και διανομή ενέργειας.