Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; | Συνδεθείτε
Img 3
Img 4

Η WINNER BATTERY, ηγετική εταιρεία στον κόσμο στους συσσωρευτές, προσφέρει περισσότερες από 85 εφαρμογές ενέργειας στους τομείς των Ηλιακών Συσσωρευτών, Συσσωρευτών Mόνιμης Παροχής Ενέργειας, Εκκίνησης και Ηλεκτροκίνητης Έλξεως μέσω μιας ποικιλίας τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα GEL, AGM (Απορροφώμενος Ηλεκτρολύτης σε Ύφασμα Υαλονημάτων), FLA, Μολύβδου-Οξέος, συσσωρευτές χωρίς ανάγκη συντήρησης, ενώ με τη χρήση τύπων μολύβδου-οξέος βιομηχανικού προτύπου, όπως OPzV, OPzS και PbC, ενσωματώνει τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις σε κάθε τομέα.

Η εταιρεία WINNER BATTERY ιδρύθηκε από έναν πρωτοπόρο ευρωπαϊκό όμιλο εταιρειών, ο οποίος εξειδικεύεται σε λύσεις αποθήκευσης και διανομής ενέργειας και σήμερα η σειρά των προϊόντων της αποτελείται από περισσότερους από 1.500 κωδικούς προϊόντων σε 36 σειρές προϊόντων.

Μέσω των εταιρειών WINNER BATTERY (UK) Ltd. με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία και WINNER BATTERIEN GmbH με έδρα στη Γερμανία και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, η WINNER BATTERY έχει επί του παρόντος παρουσία σε περισσότερες από 36 χώρες σε 5 ηπείρους.

Η WINNER BATTERY αποτελείται από μια ομάδα εξόχως ειδικευμένων εμπειρογνωμόνων στους συσσωρευτές με ευρείς τεχνικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία σε έργα κάθε μεγέθους, ικανών να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη από τον σχεδιασμό της αποθήκευσης ενέργειας και την προμήθεια εξειδικευμένων συσσωρευτών έως ετοιμοπαράδοτες λύσεις για κάθε τομέα.

Η WINNER BATTERY, τόσο ως εταιρεία όσο και ως επιχειρηματικός εταίρος, είναι γνωστή για την ανώτερη ποιότητα και την ασύγκριτη αξιοπιστία, που πηγάζει από το «Σύστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων», μοναδικό σύστημα ποιότητας, με το οποίο ανταποκρίνεται και ξεπερνάει οποιαδήποτε πρόκληση αναφορικά με την αποθήκευση και διανομή ενέργειας.