Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; | Συνδεθείτε
Img 2

 

Η WINNER BATTERY ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να εξυπηρετήσει τις υψηλότερες απαιτήσεις σε κάθε τομέα εφαρμογής, όπως:

  • GEL: αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία για συσσωρευτές Μόλυβδου Οξέως Ρυθμιζόμενους με Βαλβίδα (VRLA). Η τεχνολογία αυτή αντικαθιστά τον ηλεκτρολύτη με διοξείδιο του πυριτίου σε μορφή τζελ και μπορεί να αποδίδει υψηλή ισχύ ακόμη και σε έναν βαθύ κύκλο εκφόρτισης. Διαθέτει επίσης εξαιρετική ικανότητα αποδοχής φόρτισης σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Η αξιοπιστία του μεγάλου κύκλου ζωής υπό τις συνθήκες αυτές είναι μεγάλη.
  • AGM (Απορροφώμενος Ηλεκτρολύτης σε Στρώμα Υαλονημάτων): αποτελεί ακόμη μια σύγχρονη τεχνολογία συσσωρευτών Μολύβδου Οξέως Ρυθμιζόμενων με Βαλβίδα (VRLA) με συμπιεσμένη δομή και υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με τους συμβατικούς συσσωρευτές ανοικτού τύπου (SMF). Η τεχνολογία αυτή προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση για παρατεταμένες περιόδους και χρησιμοποιείται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία στα πλέον απαιτητικά οχήματα, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία START/STOP.
  • Spiral (Σπείρα): αποτελεί μια τεχνολογία συσσωρευτών καθαρού μολύβδου ρυθμιζόμενους με βαλβίδα με μια ειδική δομή πολύ υψηλής συγκέντρωσης πίεσης. Προσφέρει χαρακτηριστικά αποφόρτισης σε πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να φορτιστεί αποτελεσματικά σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας.
  • Calcium Sealed (Ασβεστίου Κλειστού Τύπου): αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία συσσωρευτών για λειτουργία εκκίνησης. Οι συσσωρευτές δεν χρειάζονται συντήρηση και διαθέτουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής σε σύγκριση με τις συμβατικές SLI τεχνολογίες, λόγω της χρήσης ειδικών κραμάτων ασβεστίου - μολύβδου, των μεταλλικών δομών του διογκωμένου πλέγματος για τη θετική και την αρνητική πλάκα, καθώς και των καλυμμένων διαχωριστών χαμηλής αντίστασης.
  • Το σχέδιο Wet Charged αποτελεί τη μεταβατική τεχνολογία για χρήση εκκίνησης μεταξύ MF σφραγισμένου ασβεστίου και ξηρής απόθεσης. Ενσωματώνει την τεχνολογία του ασβεστίου με πολύ καλή ικανότητα εκκίνησης εν ψυχρώ, καθώς και προσβάσιμο ανοικτού τύπου κάλυμμα για εύκολο έλεγχο της πυκνότητας. Ο σχεδιασμός της πλάκας είναι ισχυρός και αξιόπιστος για εμπορικά και αγροτικά οχήματα.
  • Το σχέδιο Ξηρής Απόθεσης λειτουργεί αμέσως μετά την πλήρωση του συσσωρευτή με ηλεκτρολύτη κατά την ενεργοποίηση. Προσφέρει μεγάλο χρόνο αποθήκευσης και απαιτεί μικρή συντήρηση κατά την πλήρωση με αποσταγμένο νερό.
  • Οι Μόλυβδου- Οξέως Ανοικτού τύπου (FLA) συσσωρευτές έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις απαιτήσεις για εγκαταστάσεις μεγάλης διάρκειας ζωής με υψηλή αξιοπιστία για το μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών (από -20οC έως +50οC και περισσότερους) με μέση και μακρά διάρκεια αποφόρτισης. Είναι ανοικτού τύπου, απαιτούν μικρή συντήρηση και κατασκευάζονται με σωληνοειδή θετική πλάκα, η οποία διασφαλίζει χαρακτηριστικά μεγάλη διάρκειας ζωής.
  • Ο συσσωρευτής σε Λειτουργία Αναμονής λειτουργεί με ρεύμα εκφόρτισης υψηλού ρυθμού σε συντομότερο χρονικό διάστημα και παραμένει σε αιωρούμενο φορτίο προστατεύοντας την εφαρμογή με αδιάλειπτη παροχή ενέργειας όταν το ρεύμα/ συχνότητα δεν είναι ρυθμισμένη ή βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Λόγω της χαμηλής εσωτερικής αντίστασης, ο συσσωρευτής μπορεί να επαναφορτιστεί αποτελεσματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Ο συσσωρευτής σε Κυκλική Χρήση αποφορτίζει σε διαφορετικά βάθη και επανακτά τη φόρτιση όταν το ρεύμα είναι εκ νέου διαθέσιμο. Αυτό επαναλαμβάνεται για αρκετές φορές, σύμφωνα με τη σχεδιασμένη διάρκεια ζωής και τα βάθη εκφόρτισης. Διαθέτει άψογη απόδοση ανάκτησης μετά την υπερβολική εκφόρτιση. Η σειρά Κυκλικής Χρήσης της Winner Battery εκτελεί μεταξύ 550 έως 3.000 κύκλους στο 50% των βαθών εκφόρτισης.