Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; | Συνδεθείτε
Img 1

Μαδρίτη, 7th Δεκέμβριος 2015: ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΙΤΑΝ, η επόμενη γενιά Ρυθμιζόμενο με βαλβίδα μόλυβδο οξύ η μπαταρία είναι πλέον διαθέσιμη στην ισπανική αγορά από την ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ και τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της Αποθήκευση ενέργειας Albufera.

Ο WINNER TITAN είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στην αποθήκευση ενέργειας, καθώς προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής σε μεγάλους κύκλους, παρέχοντας περισσότερα από 5200 κύκλοι σε 50% DOD και 4200+ κύκλους σε 70% DOD και τους η ζωή μπορεί να φτάσει μέχρι και 20 χρόνια υπό οποιαδήποτε θερμοκρασία. 

Ο WINNER TITAN συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία μολύβδου-άνθρακα, τη βελτιωμένη αποδοχή φορτίου, τη μειωμένη θειωμένη αρνητική πλάκα, έναν συνδυασμό που το καθιστά ιδανικό για τις συνθήκες μερικής κατάστασης φόρτισης (PSoC).

WINNER Η ανώτερη ομοιομορφία και αξιοπιστία των κυψελοειδών κυττάρων του TITAN, η αρθρωτή σχεδίαση και η εύκολη εγκατάσταση το καθιστούν κατάλληλο για ανάγκες αποθήκευσης ενέργειας μεγάλης κλίμακας, όπως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σταθμοί διανομής ενέργειας, συστήματα εφεδρικής ισχύος, έξυπνη κοινότητα, μικρο-δίκτυα και σιδηροδρομικές γραμμές.

Υποστηριζόμενα από το Ινστιτούτο Μελετών Προηγμένων Ενεργειών της Μαδρίτης </ strong> (IMDEA Energy), το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης </ strong> και το University of Alicante </ strong> μία από τις κορυφαίες εταιρείες αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ισπανία με εγκαταστάσεις στο Επιστημονικό Πάρκο της Μαδρίτης (Cantoblanco) για την ανάπτυξη της έρευνάς της και το Loeches (Μαδρίτη) για την προμήθεια και τη δοκιμή των προϊόντων της.

Η έναρξη του WINNER TITAN στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε στο Parque Científico de Madrid και συμμετείχαν κορυφαίοι παίκτες στην ισπανική και διεθνή αγορά, όπωςGAMESA, TELEFONICA, VICTRON ENERGY, ENDESA, ECO BATERIAS, ERGON HISPANIA, UNEF, GFM και το Ισπανικό Υπουργείο Άμυνας.