Περιοχή Σύνδεσης Συνεργατών
Έχετε ήδη λογαριασμό; | Συνδεθείτε
Img 8

Όπως σε οποιαδήποτε συσκευή, ένα σύστημα ασφαλείας ή ένα σύστημα φωτισμού έκτακτης ανάγκης είναι τόσο καλό όσο ο πλέον αδύναμος κρίκος της αλυσίδας του.

Επιλέγοντας την WINNER BATTERY μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο συσσωρευτής, το επίκεντρο του συστήματος ασφαλείας σας, θα παρέχει επαρκή ενέργεια για την προστασία της περιουσίας σας από μη εγκεκριμένη πρόσβαση και όταν χρησιμοποιείται με σύστημα φωτισμού ασφαλείας ή κινδύνου, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ καμία πληροφορία σε οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος.


Η WINNER BATTERY, συνώνυμη των εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών που συνδέονται άρρηκτα με την αποτελεσματική αποθήκευση ενέργειας, διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων πιστοποιημένων με VdS, καθώς και γκάμα συσσωρευτών AGM, για να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη από αυτόνομους συσσωρευτές και συστοιχίες συσσωρευτών έως κεντρικές μονάδες συσσωρευτών και γεννήτριες!


Μην περιμένετε άλλο και περιηγηθείτε στη γκάμα των προϊόντων μας για τις εφαρμογές Μόνιμης Παροχής Ενέργειας (Stationary). Θα ανακαλύψετε τον συσσωρευτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!